Jag förstår inte varför så många människor vill ha sitt kaffe svart .. Jag menar hur mycket kan det skilja i pris egentligen?

 

Jag höll på att bli påkörd när jag var ute och gick imorse. Jag har ett stråk som jag brukar gå och det ligger lite avsides så det tror man ju inte kan hända. Nu klarade jag ju mig bra men lokföraren var jättearg...

 

Ibland känner jag mig förföljd... precis som att någon alltid vet vad jag gör. I går t.ex. när jag startade bilen säger en röst på radion: "Du lyssnar på Mix Megapol"... Hur fasen kan hon veta det?

 

Jag kom på ett riktigt roligt skämt om Alzheimers häromdagen... Men jag har jäklar i mig glömt hur det gick...

Några röster om mig:

 

Håll koll på markarydsbördige komikern Pierre Mathisson. Om några år kan det bli riktigt roligt/ Smålandsposten

 

Efter mig imponerade Pierre Mathisson med sitt första gig för året. Det var nästan bara skratt och applåd på allt. Imponerande i vanliga fall men ännu mer imponerande efter ett uppehåll på 3 månader. / Mats Andersson. Stå upp-kollega.

 

Hans armar är stora som våra lår, men låt er inte skrämmas, detta härliga muskelknippe får er att få ont i magmusklerna... pga. skratt. / Erik Börén. Stå upp-kollega

 

Pierre Mathisson var kul att se, första gången för mig. Säker på scen och klockrent uppbyggda stand up-skämt. Gott hantverk. / Lars Magnusson. Stå upp-kollega.

 

Pierre Mathisson har kul material och en stabil scenpersonlighet som är lätt att ta till sig. / Göran Ebenhart. Stå upp-kollega.

 

Pierre Mathisson - Med rätt att skoja!

 

 

 

Ett glatt gäng pustar ut i logen efter väl genomfört arbete på MACK i Malmö.